3 Beste Gratis WordPress Themes

Vele honderden miljoenen websites worden, net als Elegantmrgallery.com, gehost met behulp van WordPress. De database van WordPress themes is enorm groot. Het aanbod van gratis en premium themes is enorm groot. Voor werkelijk elke soort site is er een theme. Voor blogs, webshops, bedrijvensites en ga zo maar door. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Om je te helpen met het kiezen van de juiste themas hebben we hier een mooi overzicht van gratis WordPress themes voor je verzameld.

Shapely Free WordPress Theme

Shapely WordPress themes

Shapely is een super snel en mooi gratis WordPress theme. Dit thema is zowel praktisch en mooi, het eenvoudige beheer van het thema word gecombineerd  met verbluffende graphics. Natuurlijk is het theme compatibel met Android en Windows-telefoons, iPhones, iPads, laptops en desktop computers. Ook worden hoge-resolutie Retina displays ondersteund zodat bezoekers van de site kunnen genieten van heldere graphics, scherpe tekst, en baanbrekende vector iconen. Het theme heeft gekozen voor een één-pagina-ontwerp, waardoor het ideaal is voor elke professionele, portfolio, of zakelijke website.

Illy WordPress Theme

illdy wordpress theme

Illdy is een enorm flexibel en ongelooflijk modern thema. Het is ontworpen door designers en developers met veel ervaring. Het design is soepel, kleurrijk, helder, fris, jeugdig en functioneel tegelijk. Voor een gratis theme is dit WordPress thema super uitgebreid gedocumenteerd. De laadtijd van dit thema is echt enorm snel dus zeker goed te gebruiken voor blogs of bedrijfswebsites.

 

Activello

activello wordpress thema

 

Activello is een clean en snel WordPress blog thema. Het is met name geschikt voor persoonlijke blogs, mode blogs, food & health blogs en travel blogs. Het is gebouwd met behulp van het Bootstrap framework waardoor het volledig responsive en mobiel vriendelijk is. De site heeft een side wide slider om de de content en afbeeldingen met stijl te laten zien. Het komt standaard met met gratis plugins als Yoast SEO, W3 Total Cache, Jetpack en nog meerdere interessante plugins.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *